Queen-kullen född 29:a januari 2022

DK*Eife's Melanie "Sporty Spice" C

FIN*Pikku-Piun Aatos Merityrsky


Som vi väntade på denna kull som aldrig verkade bli redo att födas, men så tillslut på morgonen den 29:e januari blev det bråttom ut och alla kastade sig ut i världen vilt sprattlande. Alla kattungar var väldigt mörka när de föddes, men mönstret håller på att spricka upp. Det är svårt att se vilka som är silver eller svarttabby, men det får visa sig efter hand.

Både Aatos och Mellie har fantastiskt temperament, Aatos slängde sig i våra knän när vi lämnade Mellie hos honom i Helsingfors, vi har aldrig någonsin träffat en så trevlig och kärvänlig hane! Mellie och Aatos blev förälskade i varandra tämlingen omgående och trivdes verkligen i varandras sällskap under de tre veckorna som de var tillsammans i Finland, därav utmaningen att bestämma exakt födelsedatum.

Vi tror att Aatos och Mellie kommmer komplettera varandra bra och vi förväntar oss vackra kattungar med superbt temperament! Vi har redan flertal spekulanter så tveka inte att höra av er direkt om intresse finns för en ny familjemedlem.


Hälsotester på föräldrarna: Mellie är HCM-testad, DNA-testad mot ärftliga sjukdomar, blodgrupperad, FIV/FeLV-testad, ringormstestad och testad mot parasiter. Aatos är FIV/FeLV-testad, ringormstestad, blodgrupperad och kommer HCM-testas längre fram.

Kattungarna är döpta efter Queenlåtar.

S*Hafvets Qvarn He Will Rock You, "Rocky" Svarttabby hane
S*Hafvets Qvarn Bites the Dust, "Freddie" Svartsilvertabby hane
S*Hafvets Qvarn Figaro Magnificoo, "Figaro" Svart(silver)tabby hane

Kulldagbok

Stamtavla

Mest frekventa uppdateringar sker på Facebook, sök på "Hafvets Qvarn europé".