När vi åkte och hämtade Mellie från Danmark på höstlovet 2019 var det en dröm som gick i uppfyllelse. I Mellies härstamning fick vi hem våra gamla linjer igen och bara vetskapen om att Tootsie och Dexter finns i hennes gener värmer i hjärtat!

Mellie är en underbar katt, troligen den sötaste vi någonsin haft, men sötheten till trots även den tuffaste. Hon tog Rally med storm när hon flyttade in till oss och det var precis den typ av kompis Rally behövde, de utvecklade en så fin pappa-dotter relation efter bara några dagar. Mellie är en gummiboll med mycket spring i benen. På hennes första utställning skrev domaren att hon hade tusen ben och gummi under tassarna och det stämmer väldigt bra in på hennes personlighet:-). Men hon är kärvänlig och mysig också, en riktig spinnmaskin, samt har massor med humor, hon får oss att skratta många gånger varje dag!

Förutom en härlig personlighet är Mellie mycket lovande utseendemässigt och vi hoppas att hon ska bli vår kommande avelshona och om allt klaffar är tanken att hon ska paras med Rallys son Pelor under detta eller nästa år! Men först kommer hon också visas på några utställningar under vår och sommar.