Äntligen föddes hon, min lilla tabbydröm, Jakaranda sticker verkligen ut ur mängden med färg och mönster utöver det vanliga.

Jakaranda är en riktig liten gosdocka och vill vara nära och hjälpa till med alla sysslor hemma. Hon pratar och berättar mycket saker och har en stor portion humor. På natten sover hon under täcket, när vi är på jobbet ligger hon precis innanför dörren och sover och väntar på att vi skall komma hem igen (och då berättar hon länge om allt hon sett och gjort under dagen) och ligger man i badet sitter hon på kanten i väntan på att kunna ligga i knäet igen. Hon är verkligen en helt ljuvlig och kärvänlig familjemedlem och vi avgudar henne gränslöst!

Jakaranda har fått tre underbara kattungar här hemma hos oss och vi har gått vidare på hennes avkomma Zelda. Jakaranda är en av våra vackraste katter och jag ställer ut henne en del. Under 2013 ställdes hon 10 gånger och fick på det 7 NOM och 2 BIS. Det räckte till placering nummer 8 på SVERAKs bästa lista och bästa katrathona i Järva KK.

Foto: Eivor Rasehorn 2017