Kull född 21:a januari 2021

DK*Eife's Melanie "Sporty Spice" C

Cardiwens Pelor


Äntligen föddes får efterlängtade europékull efter ett litet uppehåll på några år! Föräldrarna är Mellie från Danmark och Leo som till hälften är finsk. Det är med andra ord en internationell kull med låg inavelsgrad. Leos största styrka är hans trevliga temperament han är mittpunkten i sin familj och umgås utan problem med andra katter och djur, han kände sig som hemma hos oss efter bara några minuter! Dessutom har han härlig päls, fint svart mönster och knivskarpa kontraster. Mellie är vår lilla söta docka, otroligt kärvänlig, kontaktsökande och vill vara med överallt. Hon är så gott som alltid helt orädd och tror det bästa om alla människor! Hon har dessutom en mycket trevlig typ, fint mönster med varm ren grundfärg.Vi tror att Leo och Mellie kommmer komplettera varandra bra och vi förväntar oss vackra kattungar med superbt temperament!


Hälsotester på föräldrarna: Föräldradjuren är HCM-testade, DNA-testade mot ärftliga sjukdomar och testade mot parasiter.

Eftersom kullen föddes snabbt som i ett trollslag och ungarna dessutom är magiskt vackra blev de alla döpta till klassiska trollformler. Klicka på kattungarnas namn för att komma till deras egna sidor.

S*Hafvets Qvarn Hokus Pokus, "Lilla Blå" Blåtabby hane tingad
S*Hafvets Qvarn Sim Sala Bim, "Zimba" Svartspotted hane tingad
S*Hafvets Qvarn Abrakadabra, "Hjärtat" Svartspotted hane tingad

Kulldagbok

Stamtavla

Vi finns på Facebook, sök på "Hafvets Qvarn europé".